پرداخت وام به کسب‌وکارها+ شرایط دریافت و مبلغ وام-راهبرد معاصر
تمجید رئیس فیفا از حضور پرشمار زنان در دیدار سپاهان - پرسپولیس گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

پرداخت وام به کسب‌وکارها+ شرایط دریافت و مبلغ وام

معاون وزیر ارتباطات از شکل‌گیری سامانه وام توان‌آفرین خبر داد. در این سامانه قرار است به کسب‌وکارهای نوپا و استارتاپ‌ها تسهیلات با سود پایین تعلق بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 06
کد خبر: ۱۱۲۴۵۲

به گزارش رهبرد معاصر؛ «توان‌آفرین» سامانه‌ای است که به با هدف حمایت هوشمند از کسب‌وکارهای نوپا و اکوسیستم‌های نوآوری شکل گرفته است.

 

طبق گفته‌های رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران به ایرنا، سامانه وام وجوه اداره شده(توان‌آفرین)، برای تامین منابع مالی در حوزه نوآوری، کمک به مکانیزم‌هایی مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه است.

 

منابع مالی این تسهیلات در اختیار صندوق‌های جسورانه است و صاحبان استارتاپ‌ها و کسب‌‌وکارهای نوپا از این طریق می‌توانند تسهیلات توان‌آفرین را دریافت کنند.

 

در این سامانه امکان درج درخواست وجود دارد، همچنین با بازی کردن نقش تسهیل‌گر به متقاضی این کمک را می‌کند که بهترین مدل همکاری که کارآمد است را انتخاب کنند.

 

یکی از ویژگی‌های این سامانه امکان پیگیری است. به این صورت که فرد متقاضی این امکان را دارد تا ببیند در کدام مرحله درخواست خود قرار دارد و در هر مرحله چه اتفاقی افتاده است.



تسهیلات اعطایی در این سامانه به جهت آنکه برای حمایت از کسب‌وکارهای نوپا و استارتاپ‌ها است، با نرخ بهره پایین اعطا می‌شود. همچنین این سامانه با تسهیل دسترسی افراد به اطلاعات و فراهم آوردن امکانات مورد نیاز ذی‌النفعان، به یکپارچه‌سازی در این حوزه می‌پردازد.

 

فرهاد سنجری مدیرکل دفتر همکاری‌های فراسازمانی و ارتباط با صنعت و دانشگاه سازمان فناوری اطلاعات ایران هم در گفتگو با مهر از آغاز ثبت‌نام این وام از روز گذشته خبر داد.

 

این مقام مسئول درباره میزان وجوه تخصیص یافته در این حوزه گفت: منابع در دسترس وزارت ارتباطات برای وام توان‌آفرین ۱٫۸ هزار میلیارد تومان برای ایجاد ۱۷ هزار فرصت شغلی است.

 

سنجری همچنین درباره شرایط دریافت این وام گفته بود: برنامه‌ها در دو بخش ملی و استانی تدوین شده است که در بخش استانی برای هر استان سهم ریالی اشتغال مشخص شده و سرانه ایجاد هر فرصت شغلی به صورت متوسط ۱۰۰ میلیون تومان است. این تسهیلات با سود ۱۰ درصد، یک سال تنفس و با بازپرداخت ۳۶ ماهه اعطا می‌شود.

 

یعنی با دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۰ درصد ماهانه هر فرد باید سه میلیون و ۲۲۶ هزار تومان قسط بپردازد./ تجارت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار